Ön Başvuru Formu

* Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’nın burs kriterlerini, burs miktarlarını ve bursiyer sayısını duyurusunu yapmak kaydıyla güncelleme hakkı saklıdır.
* Burs miktarları her yıl Eylül ayında Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’nın Yönetim Kurulu tarafından yeniden belirlenir.
* Türk Diyabet ve Obezite Vakfı burs kriterlerine uygun olmadığı tespit edilenlerin bursu kesilir.

Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’nın bursları karşılıksızdır ancak etik ilke olarak öğrenimini tamamlayan her bursiyer, iş hayatına atıldıktan sonra, imkanı olduğu takdirde; Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’na maddi katkıda bulunmayı, kendisi gibi en az bir çocuk ya da gence Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’ aracılığıyla burs vermeyi, bulunduğu ortamlarda Türk Diyabet ve Obezite Vakfı’nın tanıtımını üstlenmeyi, gönüllü elçisi olmayı vicdani bir yükümlülük olarak kabul eder.