Tıp ve Sağlık Bilimleri Öğrencilerine Eğitim Bursu

Türk Diyabet ve Obezite Vakfı, eğitimini yurt içinde sürdürebilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyan tıp fakültesi ve sağlık meslek yüksekokulu öğrencilerine, Eğitim Burs Programı kapsamında eğitim bursu vermektedir.

Eğitim Burs fonundan yararlanan üniversiteli bursiyerlere staj imkanı ve akademik hayatlarını desteklemek için mentorluk destekleri sunulmaktadır. Ayrıca tüm kademelere yönelik çevrim içi gerçekleşen eğitim ve etkinliklerle bursiyerlerin kişisel gelişiminin/ sosyal kültürel becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim bursları, Türk Diyabet ve Obezite Vakfı Burs Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde öğrencilerin öğretim hayatı boyunca aşağıda yer alan kriterler çerçevesinde devam ettirilmektedir.

Eğtim Burs Yönetmeliği İçin Tıklayınız

Ön Başvuru

Ön başvuru formunun doldurulmasında sonra ön elemeyi geçen adaylara olumlu dönüş yapılacaktır. Bu adayların başvuru koşullarını yerine getirmesi ve gerekli belgeleri info@diyabetveobezitevakfi.org adresine e-mail atmaları gerekmektedir.

Ön Başvuru Formu İçin Tıklayınız